BROODJE TILBURGER

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 131 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodje Tilburger. Meer weten? Ontdek meer

16 nov 2022 om 20:10 Broodjes waren koud en heb ze weer een kans gegeven maar nee hoor ze gaan zo achteruit met hun broodjes de saus en uien moet je zoeken en hamburgers zijn net een zeem waar je op bijt dus ik zeg kans voorbij met je broodjes
13 nov 2022 om 18:10 1 snack zat er niet bij en de rest was koud. Ze dijn niet bereikbaar
4 nov 2022 om 20:55 Het eten was echt niet lekker
16 okt 2022 om 19:03 Bakje mayonaise lag open door heel het tasje, alles zat onder. Broodjes Jantje rood zonder ui besteld maar met ui gekregen, en bijna geen saus Zoals ik hier heel vaak lees. Goulash kroket was slap en kapot.
15 okt 2022 om 20:38 lekkere broodjes, goeie porties, uitstekend bezorgd, ik heb geen klagen hier!
9 okt 2022 om 20:31 Broodje Jantje rood en bruin zoals ze gegeten moeten worden. Bestelling was snel bezorgd.
23 sep 2022 om 18:41 Broodjes waren lekker alleen en zat 1 kleine klodder saus op de broodjes. Het restaurant willen bellen maar nummer is niet meer in gebruik.
2 sep 2022 om 19:27 Beste broodje van Tilburg.
11 aug 2022 om 0:15 Sate was lauw tot koud erg jammer . Briefje erbij dat er geen sinaasappelsap er was in plaats daarvan kreefg ik een blikje sinas erg jammer je mag zelf geen beslissingen nemen voor een klant
7 aug 2022 om 18:55 Friet was nog rauw niet te eten sorry maar nooit meer
20 jul 2022 om 22:16 De friet wordt met een klodder mayo los in een papieren zak gestopt.. niet echt handig. Verder wel lekker, maar dit is gewoon slordig.
26 jun 2022 om 20:43 2,5 uur moeten wachten voor het eten bezorgd werd. Uiteindelijk na telefonisch contact met thuisbezorg, werd het met een half uur bezorgd. Het eten was bijna koud. In mei ook een keer besteld en is helemaal niet bezorgd. Bestel hier niet nog een kee