BROODJE TILBURGER

BROODJE TILBURGER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 118 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodje Tilburger. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 20:43 2,5 uur moeten wachten voor het eten bezorgd werd. Uiteindelijk na telefonisch contact met thuisbezorg, werd het met een half uur bezorgd. Het eten was bijna koud. In mei ook een keer besteld en is helemaal niet bezorgd. Bestel hier niet nog een kee
12 jun 2022 om 23:17 Helaas een frietje met mayonaise gekregen terwijl ik Andalouse says erbij had besteld maar dat is makkelijk te vergeven aangezien de burger en de friet verrukkelijk waren.
7 mei 2022 om 16:26 Heerlijk
26 apr 2022 om 23:39 Leek wel engelse friet. Slappe zooi.
24 apr 2022 om 22:01 Fricandel speciaal besteld ,krijg ik een gewone Fricandel Bami hap besteld zat er niet bij Bij broodje Tilburger slappe en koude Frietjes. Geen succes geweest.
21 apr 2022 om 23:03 Friet was niet krokant maar slappe hap. Helaas weg moeten gooien! De jantjes rood waren heerlijk. Echt zonde van de frietjes. Deze bestellen we geen tweede keer.
7 apr 2022 om 15:11 Broodjes waren goed maar had in de ochtendbesteld voor kwart over 12 en kwamen pas om 1 uur
31 mrt 2022 om 23:09 Zat amper saus op m’n broodje Jantje en de burger was ook niet krokant.
9 mrt 2022 om 19:38 Saté en saus moet je zoeken in je bakje vraag om zacht bakken van saté dat word ook niet gedaan broodjes zijn ook slecht gevuld met uien eerlijk gezegd gaat het steeds meer achteruit toch weer geprobeerd maar slecht zeer slecht
4 feb 2022 om 20:28 Alles taai en koud
23 jan 2022 om 19:39 Friet was slap en koud.
22 jan 2022 om 10:56 Er zat weer bijna geen saus op de broodjes rood. Terwijl ik er wel om had gevragen.