BROODJE TILBURGER

BROODJE TILBURGER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 105 beoordelingen
23 jan 2022 om 19:39 Friet was slap en koud.
22 jan 2022 om 10:56 Er zat weer bijna geen saus op de broodjes rood. Terwijl ik er wel om had gevragen.
16 jan 2022 om 9:29 frietjes waren gaar. Stoofvlees telde maar 3 stukjes vlees. Broodje kipburger -> kipburger dun, droog en smaakloos en hele zure saus. Vond het maar een zielig broodje. Had er meer van verwacht.
9 jan 2022 om 19:09 Bestelling duurde niet lang, alleen 3 broodje Jantje besteld, waarvan 2 de juiste alleen met ZEER WEINIG saus en het andere broodje de verkeerde saus. Nu al een aantal keer hier besteld en niet het juiste. Dus de laatste keer
4 jan 2022 om 9:42 Lekker Tilburgs. Veel friet en saus. Aanrader!
1 jan 2022 om 19:37 Friet niet doorbakken! (Friet dus kunnen weggooien) Bacon aangebrand, weinig saus op de broodjes jantjes. Zoals ik bij de andere beoordelingen lees gebeurt dit vaker. Ook moest ik contact opnemen via thuisbezorgd dus onhandig en heb ik er nu niks aan
23 nov 2021 om 10:12 Ik verheugde me op een broodje Jantje- helaas, dit was iets heel anders. Verder was de friet superzout, dus dit was een keer maar nooit meer helaas!
17 nov 2021 om 23:34 Altijd zo karig saus op broodje jantje. Zo jammer! Daardoor zou ik niet meer bestellen....
13 nov 2021 om 19:31 Koude friet en de burger was niet te eten, helemaal weggegooid.
5 nov 2021 om 18:40 Niks byzonders. Of was ie vroeger gewoon lekkerder. Er zaten veels te weinig uien en saus op
23 okt 2021 om 20:12 Eten was 40 minuten te laat en de friet was koud
17 sep 2021 om 20:38 Te weinig saus op de broodjes Hamburg en friet was niet goed door gebakken.